Det går framåt

Det finns ingen bättre känsla än när man känner att det går bra i pluggandet, att det går framåt och man förstår något. Den känslan har jag haft hela dagen, vilket känns underbart. Något som bidrog till detta var redovisningarna idag där man fick en tydlig sammanfattning om en hel bok, som man annars hade behövt läsa och kanske förstått 10 %. För ni kanske vet, man sitter och läser, tänker på annat och glömmer bort vad man precis har läst. Det har hänt mig flera gånger under mitt pluggandet. Sedan finns det en ännu bättre känsla och det är när man kan bocka av uppgifter. De hände mig och min studiegrupp idag. Vi blev klara med en uppgift idag som vi egentligen tänkte sitta på imorgon med. Men på grund av detta får vi en ledig dag där vi kan plugga till annat som verkligen behövs. 
 
Nog om mitt super intressanta pluggande. Imorgon är det oktober? VÄNTA VA?! Oktober, REDAN? Det känns som att september månad började precis. På grund av att det är oktober månad imorgon tänkte jag ta en kort sumering hur min september månad har varit. 
Den har varit fantastisk bra, mysig, rolig men också stressad, förvirrande och lite kämpig just för att skolan började precis då. Men själva helheten har den varit underbar. Imorgon är det som sagt en ny månad och hoppas att den blir bättre, förhoppningsvis snäppet bättre. Dock tror jag det blir en stressig månad när jag har en tenta och en skriftlig examinationsuppgift som ska in i oktober månad. Men det kommer gå bra, eller det Ska gå bra! 
 
Godnatt mer er! 
 
 
 
Livet | | Kommentera |
Upp